TAHNIAH,ANDA SEKARANG BOLEH KURUS DENGAN LEMONEX MALAYSIA SEPANTAS 14 HARI SAHAJA!

TIDAK PERLU DIET KETAT!
TIDAK WAJIB BERSENAM!

 

 

LEMONEX adalah minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan sihat.Lemonex sangat berkhasiat dalam Melancarkan Pencernaan ,Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi, Detoksifikasi Racun Dalam Tubuh, Vitamin C yang membantu dalam menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan.

LEMONEX mengandungi ‘grapefruit’ iaitu buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan dengan efektif.

LEMONEX membantu anda untuk lebih bertenaga,singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terkurus tanpa sengaja!

jika-anda-gemuk-lemonex-malaysia

Bila bersukan..contohnya minat bola,bila main bola cepat penat..senang pula injured..Kadang-kadang nak main pun asyik kena jadi goal keeper..FED UP!

Nak solat,berat..lutut sakit..kadang-kadang rasa malas pun ada..FED UP!

Aktiviti lasak? Minta maaf la.Takut nanti menyusahkan orang lain pula..FED UP!

Penyakit? Hmm dah macam kawan baik.. Senang sangat dapat penyakit..FED UP!

Kawan-kawan hina,sindir? Itu sudah biasa..FED UP!

Paling tak best bila nak bergaya dengan baju cantik-cantik mesti kecewa..Saiz XXXL mana ada cutting!..FED UP!

Serius! Macam-macam lagi lah yang tak sanggup nak cerita.. FED UP! FED UP! FED UP!

YES! INILAH DELIMA ‘ORANG GEMOK’ SEBENARNYA..

Siapa cakap orang gemuk tak nak kurus? Walau AWESOME mana pun yang kami rasa,dan berapa banyak gembira sekalipun.Jauh di sudut hati kami..NAK KURUS!

Jangan marah kawan-kawan..Saya sama seperti anda..

Apa yang akan anda baca selepas ini adalah pengalaman orang gemuk biasa-biasa.Bukan dari pengalaman trainer gym,ahli sukan mahupun mereka yang tidak pernah merasai apa itu gemuk.

 

Saya bukan seorang yang gemuk sejak dari kecil.Tetapi disebabkan saya ni sangat lah suka makan.Jadi,saya susah nak kawal berat badan saya.

 

Dulu saya tak lah gemuk sangat.Saya sangat aktif bersukan.Walaupun badan agak berat jugak time tu tapi saya masih dapat bersukan dan pernah mewakili sekolah dalam acara-acara sukan.Sebab saya aktif,walaupun tabiat pemakanan saya teruk time tu tapi berat saya masih boleh dikawal kerana sentiasa aktif bersukan.

 

Tapi semuanya berubah apabila saya cedera ketika bersukan.Kecederaan di lutul ( ACL Injury) menyebabkan saya berehat lama.Bayangkan tanpa aktiviti sukan lansung,ditambah pula dengan selera saya yang besar.Memang berat badan saya naik secara mendadak sehingga menyebabkan saya masih tidak boleh bersukan dengan baik selepas Operation ACL beberapa tahun lepas.

obesiti-lemonex-malaysia

Bayangkan lah badan dah semakin berat,macam mana nak bersukan,jogging sikit pun dah penat.Main badminton 1 set pun dah sakit-sakit satu badan.Saya jadi tertekan.Sebab keinginan saya untuk bersukan tinggi,tanpa kemampuan saya tiada.Badan terlalu berat menjadikan saya susah dan malas.

 

Walaubagaimanapun,saya mesti buat sesuatu.Alhamdulillah saya masih belum ada apa-apa penyakit akibat kegemukan.Tapi saya memang mudah untuk sakit,yelah mungkin sebab aktiviti-aktiviti yang tidak sihat.Jadi,saya tak putus untuk cari jalan untuk saya kekal aktif kembali.Macam-macam pil,ubat kurus yang saya dah telan tapi tetap tak berkesan.Yang tak bestnya siap ada side effects pening-pening mungkin kerana terlalu banyak caffein.Susah nak tidur pula tu.

 

Alhamdulillah,akhirnya saya bertemu dengan LEMONEX. LEMONEX memang lain dari yang lain.Bila minum lemonex saya dapat rasa dia boost energy saya,menyebabkan saya jadi lebih rajin untuk bersenam.Selera makan pula tidak la keterlaluan.Kemudian,bila buang air besar jadi mudah.Mudah tu bukanlah cirit birit macam ubat-ubatan yang lain tu.Memang best.Yang paling penting Lemonex ni sedap.Rasa lemon yang buatkan anda rasa lebih segar dan bertenaga.

 

Kesan terhadap ‘weight loss’ dan ‘inch loss’ sangat-sangat best.Sebab baru dalam beberapa hari saya dah hilang 4 kilogram.Wow! memang buat saya semakin bersemangat.Yang paling penting lutut dah tak rasa sakit bila bersolat dan stamina lebih mantap bila bersenam.Untuk pengetahuan anda,saya masih lagi berusaha untuk dapatkan berat badan yang saya impikan.InshaaAllah Lemonex pasti jadi titik mula untuk saya jadi lebih sihat dan kurus.Yeah! Jom cuba Lemonex!

 

lemonex malaysia

APA ITU LEMONEX?

LEMONEX adalah minuman detox yang menggabungkan 4 unsur yang sangat baik untuk menurunkan berat badan anda dan jadi lebih sihat.jadi lebih sihat.

4 Bahan utama yang terkandung dalam Lemonex

GRAPEFRUITS ( Buah limau Gedang )

Grapefruits atau buah limau gedang ini sangat dalam menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh badan.

Komponen dalam grapefruits ini membantu untuk mengaktifkan enzim AMPK yang menggalakkan pembakaran lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme badan.

LEMON

Lemon membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan.

Ia meningkatkan kadar percernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah

Dengan itu,ia mencegah insulin dihasilkan dan mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.

CITRIC ACID

Citric acid/Vitamin C adalah antioksida yang meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak tahap maksimum.

Menurut hasil kajian,semakin tinggi Vitamin C dalam badan,semakin besar peluang untuk membakar lemak ketika

bersenam.

NANO SUGAR

Nano sugar adalah partikel halus sucralose.Ia pengganti terbaik untuk gula biasa.

Nano sugar mengadungi nilai kalori dan karbohidrat yang rendah.

Jadi ia mengurangkan jumlah gula yang bakal ditukarkan kepada lemak dalam badan.

lemonex malaysia kurus pantas

9 KELEBIHAN LEMONEX

 Tidak perlu berlapar

Tidak wajib bersenam

Metabolisma cepat naik

Detox

Cepat mencairkan lemak

3x lebih pantas melangsingkan berat badan

Tenaga bertambah

3x lebih pantas kecilkan perut

Kurus dalam masa 14 hari

CARA MINUM LEMONEX

1. Minum lemonex 1 sachet 15 minit sebelum sarapan

2. Minum air 2-3L sehari

3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula

APA KATA MEREKA?

 

Siapa yang TIDAK BOLEH minum LEMONEX ?

1.Mengandung
2.Menyusu bayi
3.Darah tinggi
4.Kencing Manis
5.Jantung

 

Frequently asked questions (FAQ)

1.Kenapa menyusu tak boleh dan pregnant pon tak?
*Sebab kita jaga kesihatan baby tersebut buah pinggang die masih baru,perlu dijaga.bukan sebab baby tu akan jadi berak2 tetapi baby tu akan dapat hasil lemonex dari susu ibu.

2.gastrik boleh ke minum bos?
*Boleh je nak minum tapi pastikan awak makan macam biasa walaupun awak diet hanya kurangkan makanan berminyak dan manis sahaja.

4.kenapa pesakit 3 serangkai tak boleh bos?
*Pesakit itu pasti makan ubat doktor,limau gedang tak boleh minum dengan ubat doktor akan mengakibatkan kematian.

Nota;Setakat ini saya ada cuba dekat pesakit darah tinggi dan dia memang tak pernah makan ubat doktor dan dia ok je minum sampai harini dan boleh kurus,berbeza dengan sebelum ni dia ada try ubat kurus lain effect pening yang teruk dan dia comsume lemonex masih ok dah hampir 2 minggu consume.

HARGA LEMONEX

Nutrition Facts lemonex malaysia

Satu botol RM189.00

Postage rm10.00

Tapi LEMONEX.MY nak bagi DISKAUN KHAS

hanya rm139.00 sahaja!

Kos Poslaju PERCUMA!

JIMAT RM50.00!

***30 sachet,Sehari satu sachet

***Kami terima CASH/CREDIT CARD/DEBIT CARD/ONLINE TRANSFER/ATM BANK IN

 

cash on delivery dan poslaju

CASH ON DELIVERY SEKITAR KL-SELANGOR 

 POSLAJU SELURUH MALAYSIA 

Jom kurus ramai-ramai.SHARE dengan mereka yang lain :