Keburukan Lemonex

Keburukan Lemonex

Asyik cerita pasal kebaikan lemonex sahaja.Pasti ramai yang nak tahu pasal keburukan lemonex bukan?Yelah sana sini viral pasal lemonex.Sini kurus,sana kurus.Jumpa jiran sebelah,tup tup dah kurus.Balik kampung tengok makcik kat kampung pun dah kurus minum lemonex.Semua...
KHASIAT BLACKBERRY DALAM LEMONEX ADVANCE

KHASIAT BLACKBERRY DALAM LEMONEX ADVANCE

Ramai yang tertanya tanya kenapa Lemonex Advance kali ini menambahkan khasiat berry di dalamnya.Apa yang isitimewanya blackberry ini sampaikan ia disebut sebagai ADVANCE ? Pada yang sering mengamalkan makanan sihat seperti buah-buahan,blackberry mungkin tidak asing...
Senarai pemenang hadiah istimewa Bulan Ogos 2017

Senarai pemenang hadiah istimewa Bulan Ogos 2017

Alhamdulillah,seperti yang dijanjikan Yana nak bagi hadiah istimewa untuk 20 orang pelanggan yang bertuah.Contest kecil ini kita dah war-warkan sebelum ini.Prosesnya mudah sahaja,kita broadcast ke semua whatsapp rakan pelanggan LEMONEX.MY apa yang perlu dibuat.Copy...
Cara Minum Lemonex

Cara Minum Lemonex

Ramai yang tertanya-tanya dan keliru tentang cara minum lemonex.Mudah sahaja.Kalau anda kata ABC tu mudah,lebih mudah cara minum lemonex ni. Masukkan 200ml – 250ml air suam atau sejuk ke dalam shaker. (guna shaker atau apa-apa bekas minuman/botol lebih mudah.Air...
Nak jadi ejen LEMONEX?

Nak jadi ejen LEMONEX?

Alhamdulillah,sambutan terhadap Lemonex – Detox dan Pembakar Lemak No.1 Malaysia sangat-sangat mengujakan.Sejak ia dilancarkan tak putus-putus order yang kami terima dan ‘repeat orders’ sangat-sangat tinggi.Ini bermakna Lemonex sangat sesuai dan...
6 Faktor kenapa berat anda tidak turun-turun

6 Faktor kenapa berat anda tidak turun-turun

Kenapa berat tak turun-turun? Masih sukar untuk kurangkan berat badan? 6 faktor berikut jadikan anda gagal kurangkan berat badan walaupun anda kawal makanan dan bersenam. Masih sukar untuk kurangkan berat badan? 6 faktor berikut mungkin memainkan peranan: 1) Nafsu...