Senarai pemenang hadiah istimewa Bulan Ogos 2017

Senarai pemenang hadiah istimewa Bulan Ogos 2017

Alhamdulillah,seperti yang dijanjikan Yana nak bagi hadiah istimewa untuk 20 orang pelanggan yang bertuah.Contest kecil ini kita dah war-warkan sebelum ini.Prosesnya mudah sahaja,kita broadcast ke semua whatsapp rakan pelanggan LEMONEX.MY apa yang perlu dibuat.Copy...
Cara Minum Lemonex

Cara Minum Lemonex

Ramai yang tertanya-tanya dan keliru tentang cara minum lemonex.Mudah sahaja.Kalau anda kata ABC tu mudah,lebih mudah cara minum lemonex ni. Masukkan 200ml – 250ml air suam atau sejuk ke dalam shaker. (guna shaker atau apa-apa bekas minuman/botol lebih mudah.Air...
Nak jadi ejen LEMONEX?

Nak jadi ejen LEMONEX?

Alhamdulillah,sambutan terhadap Lemonex – Detox dan Pembakar Lemak No.1 Malaysia sangat-sangat mengujakan.Sejak ia dilancarkan tak putus-putus order yang kami terima dan ‘repeat orders’ sangat-sangat tinggi.Ini bermakna Lemonex sangat sesuai dan...
6 Faktor kenapa berat anda tidak turun-turun

6 Faktor kenapa berat anda tidak turun-turun

Kenapa berat tak turun-turun? Masih sukar untuk kurangkan berat badan? 6 faktor berikut jadikan anda gagal kurangkan berat badan walaupun anda kawal makanan dan bersenam. Masih sukar untuk kurangkan berat badan? 6 faktor berikut mungkin memainkan peranan: 1) Nafsu...
Enot kurus dengan minum LEMONEX selama 3 bulan

Enot kurus dengan minum LEMONEX selama 3 bulan

Siapa tak terkejut kalau pelakon, pengacara, pelawak Enot atau nama sebenarnya Alliza Abdullah kurus dan meletop.Dengan cerita Enot kurus dengan minum LEMONEX selama 3 bulan.Yeke? Bukan ke Enot kurus sebab sakit? Bukan ke Enot kurus sebab guna produk kurus jenama...
Jika anda gemuk,anda pasti pernah alami situasi di bawah ini

Jika anda gemuk,anda pasti pernah alami situasi di bawah ini

  Bila bersukan..contohnya minat bola,bila main bola cepat penat..senang pula injured..Kadang-kadang nak main pun asyik kena jadi goal keeper..FED UP! Nak solat,berat..lutut sakit..kadang-kadang rasa malas pun ada..FED UP! Aktiviti lasak? Minta maaf la.Takut nanti...

Jom kurus ramai-ramai.SHARE dengan mereka yang lain :