Asyik cerita pasal kebaikan lemonex sahaja.Pasti ramai yang nak tahu pasal keburukan lemonex bukan?Yelah sana sini viral pasal lemonex.Sini kurus,sana kurus.Jumpa jiran sebelah,tup tup dah kurus.Balik kampung tengok makcik kat kampung pun dah kurus minum lemonex.Semua asyik cerita baik je,takkan lah takda keburukan lemonex ni kan.

Ok,untuk menjawab segala persoalan anda,harini Yana kongsi dengan anda pengalaman Yana berhadapan dengan feedback-feedback customers Yana sebelum ini.InshaaAllah entri kali ini Yana tak akan bias dan berlaku jujur untuk anda semua nilai sendiri ok.

Sebelum tu Yana nak korang tau semenjak Lemonex dilancarkan,Yana dah jual lebih 3000 botol lemonex.Alhamdulillah rezeki Yana dan keluarga.Dan untuk pengetahuan anda semua,lemonex yang jual banyak-banyak tu bukan 3000 pada individu yang berlainan.Kebanyakannya adalah pada orang sama (repeat orders). Ada yang berkesan untuk diri dia,beli lagi sebab nak turun lebih banyak berat dan ada yang beli untuk kawan-kawan sebab kawan-kawan perasan yang dia nampak kurus,so minta tolong belikan.Ini situasi yang biasa berlaku lah bila produk tu berkesan.

keburukan lemonex keburukan lemonex keburukan lemonex

Yana yakin tak ramai yang nak tahu pasal yang Yana cerita kat atas tu.Sebab Yana sendiri menjual,so Yana mesti cerita yang baik-baik je kan.Tapi Yana nak korang ingat,Yana sendiri pun menjual lemonex ni sebab lemonex dah berkesan untuk Yana.Yana dah turun berkilo-kilo selepas gagal kurus dengan bermacam-macam diet sebelum ini.

Ok,tinggalkan pasal Yana,kita cerita pasal keburukan lemonex pula ok.Bila cerita pasal keburukan lemonex ni,Yana nak petik beberapa feedback yang gagal atau feedback yang tak baik tentang lemonex ni.Dan sebelum tu,Yana nak bagitau korang semua,antara banyak-banyak yang Yana dah jual Yana cuma terima bawah dari 10 complain pasal lemonex ni.Alhamdulillah.

Antara feedback yang buruk pasal lemonex ni adalah tambah selera makan,katanya asyik lapar je.Sedangkan lemonex ni bagi kita cepat kenyang.Kenapa boleh lapar pulak kan.Yang kedua pula,Ada yang cakap rasa macam pening-pening.Yang ketiga cakap mula-mula berat turun,tapi lepas tu statik je.Yang keempat cakap berat tak turun pun.

Untuk kes yang pertama tu,anda kena faham.Lemonex ni pada minggu pertama biasanya dia bertindak sebagai detox,lawaskan pembuangan,cuci usus semua.Buang-buang toksin dan apa yang patut lah.So,dah banyak membuang tu,biasanya akan lapar.Tapi kawal lah sikit.Lagi lemonex xperlu diet ketat pun.Cuma jangan minum or makan manis waktu malam.Dan awalkan makan malam.Biasanya simptom macam ni sekejap je,teruskan amalkan lemonex,lepas tu mesti korang boleh kawal dan rasa cepat kenyang.Itu dari pengalaman Yana dan pengguna lain.

Kemudian kes yang ketiga pula,rasa pening-pening.Pening-pening ni actually biasanya je.Sebab proses detox perlukan banyak air.So kena minum air banyak-banyak.Kemudian,pastikan lepas je minum lemonex tu korang makan.Jangan minum,lepas tu biarkan perut kosong.Kalau sedang berpuasa,boleh ambil time sahur atau waktu berbuka puasa.Biasanya yang bagi feedback macam ni,lepas tu diorang contact balik dan cerita berita gembira iaitu berat badan mereka berjaya diturunkan.Yeay Alhamdulillah.

Untuk kes yang ke-3 dan ke-4 tu memang Yana tak boleh komen apa-apa.Sebab terlalu subjektif sangat.Yana sendiri tak tau apa aktiviti yang diorang buat,dan lifestyle diorang pun Yana tak tau.So,Yana memang tak boleh nak bantu.Tapi ada kes sorang tu,berat dia statik tak turun,tapi ada inchloss.Seluar baju semua longgar dah bertukar saiz.Bila check balik,rupanya sebab lemonex ni buat badan dia jadi ringan dan bertenaga,so dia aktif bersukan.Bila akif bersukan,otot-otot dia dibina,dan berat ditambah dalam masa sama lemak dibakar,so lemak jadi statik.Tapi ada inchloss.Lama-lama dia dapat rasa badan makin kecik dan berat pun turun.

So,dari pengalaman Yana 4 feedback tu je lah yang Yana dapat dari customers yang complain or bagi feedback buruk pasal lemonex.Kalau dari seller-seller lain Yana tak pasti.

Bagi pendapat Yana mudah je,setiap orang lain-lain.Mungkin lemonex tak sesuai dengan badan diorang.Dari awal lagi kita pun dah ingatkan,tahap keberkesanan untuk setiap orang berbeza.Sebab tu juga kita ada jual TRIAL PACK yang berharga RM58 termasuk pos.Dalam tu ada 10 sachets,so anda semua boleh cuba dulu.Kalau sesuai,boleh terus repeat order 1 botol trus.

Dan untuk pengetahuan korang,kami di lemonex.my memang serius nak bantu anda semua yang ada masalah berat badan.Cerita pasal untung,mestilah meniaga kan.Tapi yang paling utama adalah,Yana faham apa yang anda semua rasa.Yana dah pernah alami semua tu.So,sebab Yana dah berjaya dengan lemonex,so Yana kongsikan lemonex dengan korang.Kalau lah ada antara pelanggan yang dah cuba tapi kecewa dan tak berpuas hati.Jangan risau,bagitau Yana.Yana akan kembalikan wang anda.Sekurang-kurangnya bila Yana dah tak dapat bantu korang,takdalah korang stress plak rugi duit.Tapi untuk yang betul-betul ikut tips yang Yana bagi lah.Kalau beli tapi ta minum dan xikut tips,confirmlah ak kurus kurus der!

Nak lemonex? Boleh terus whatsapp YANA 011-33408954 atau klik link di bawah untukinfo lanjut tentang lemonex.

lemonex malaysialemonex malaysia

Jom kurus ramai-ramai.SHARE dengan mereka yang lain :

Jom kurus ramai-ramai.SHARE dengan mereka yang lain :