fbpx

Alhamdulillah pertama sekali kami di LEMONEX.MY nak ucapkan tahniah kepada mereka yang dapat hadiah pada promosi yang lepas dan terima kasih yang tidak terhingga pada semua rakan pelanggan yang bagi sokongan yang tidak putus-putus pada kami.

Posting kali ini adalah disebabkan terlalu banyak fake lemonex atau lemonex tiruan di pasaran. Ramai rakan pelanggan yang mengadu tertipu dengan penjual-penjual di luar sana.Jadi posting kali ini kami sediakan video untuk anda tonton dan jadikan panduan bila anda beli LEMONEX.

Sambung sikit tips untuk anda kenalpasti lemonex original atau tiruan,harga pasaran untuk lemonex original adalah sama dengan yang lemonex.my jual. ( BOLEH TENGOK SINI ) . Kalau dah harga RM70-RM80 tu tak logik lah originalnya. Kami sendiri tak mampu nak jual harga tu. So,hati-hati pada anda yang suka sangat dengan harga murah.

Berkenaan QR CODE atau BAR CODE pada botol,anda boleh lihat gambar di bawah ini:

**** Pelekat QR CODE terbaru berwarna GOLD, sebelum ini warna SILVER

Lebih mengelirukan apabila LEMONEX TIRUAN PUN ADA QR CODE/ BARCODE, tapi qr code itu bila scan akan di bawa ke website yang berbeza.

 LEMONEX ORIGINAL : QR.CHECKNOW.ORG

LEMONEX TIRUAN : QR.CHECKENOW.ORG

Nampak sama bukan? Memang sangat mengelirukan.

Jadi untuk elakkan anda tertipu, tak lain tak bukan beli dengan LEMONEX.MY. Kami dah bersama-sama BOT HOLDINGS sejak awal-awal Lemonex di lancarkan sehingga hari ini. Alhamdulillah kami sendiri dah jual lebih 5,000 botol lemonex. Tak tambah dengan jualan ejen-ejen kami lagi tu.

Bagi anda yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang lemonex, boleh klik link di bawah ini atau terus whatsapp ke 011-33408954

This site is protected by wp-copyrightpro.com