Ramai yang tertanya-tanya dan keliru tentang cara minum lemonex.Mudah sahaja.Kalau anda kata ABC tu mudah,lebih mudah cara minum lemonex ni.

  • Masukkan 200ml – 250ml air suam atau sejuk ke dalam shaker. (guna shaker atau apa-apa bekas minuman/botol lebih mudah.Air sejuk memang sedap sebab lemonex kan jus

  • Buka 1 sachet lemonex.Masukkan ke dalam air tadi.

  • Goncang..goncang..goncang..

  • Minum lah dengan riang dan gembira sambil bayangkan badan anda kurus dan cantik.

NOTA WAJIB BACA :

1.Minum 15 minit – 30 minit sebelum sarapan.

2.Jangan skip makan.15 minit lepas minum terus ambil sarapan.

3.Jika anda lewat bangun pagi,ambil sebelum makan tengah hari.Kata kuncinya mudah,15 minit sebelum makan pertama anda pada hari itu.

4.Jika ada yang nak ambil 2 sachet 1 hari,anda boleh ambil 1 sachet sebelum sarapan pagi dan 1 sachet sebelum makan malam.

5.Jika anda berpuasa,boleh ambil sebelum makan berbuka puasa.

6.Minum air putih banyak-banyak.Ini WAJIB.Proses detox dan pembakaran lemak perlukan tenanga dan badan anda perlukan nutrien.

7.Anda dinasihatkan awalkan waktu makan malam anda.Dan pastikan anda makan 4 jam sebelum waktu anda tidur.

8.Selepas pukul 7 malam,elakkan mengambil makanan bergula dan berminyak.Kalau boleh terus kurangkan gula lebih baik.Rugilah proses pembakaran lemak sedang berjalan,tapi anda tambah pula lemak baru.

9.Hubungi Yana (011-33408954) untuk kongsi kegembiraan anda atau apa-apa masalah yang anda hadapi.Yang paing penting,recommend pada kawan-kawan supaya kita semua dapat kurus dan sihat bersama-sama.

SEMOGA ANDA SEMUA TERKURUS TANPA SENGAJA.

AAMINN.

AMARAN! Pastikan anda beli LEMONEX dari ejen-ejen sah sahaja.Jangan sampai hanya kerana murah sedikit dari yang original,anda terpaksa gadaikan kesihatan tubuh anda.

 

NAK LEMONEX? NAK DETOX DAN TURUNKAN BERAT BADAN ANDA?

lemonex malaysia

lemonex

This site is protected by wp-copyrightpro.com