fbpx

Siapa tak terkejut kalau pelakon, pengacara, pelawak Enot atau nama sebenarnya Alliza Abdullah kurus dan meletop.Dengan cerita Enot kurus dengan minum LEMONEX selama 3 bulan.Yeke? Bukan ke Enot kurus sebab sakit? Bukan ke Enot kurus sebab guna produk kurus jenama lain?Teruskan membaca semuanya akan terjawab di sini.

Sekitar 2015 gempar mengatakan Enot sakit kanser,ramai peminat sangat sedih dan simpati dengan Enot.Alhamdulillah kini Enot dah semakin sihat.Malah Enot bukan sahaja makin sihat malah makin meletop dengan bisnes-bisnesnya Daging Dendeng.Sedap uollss…

Kemudian,Enot dikhabarkan menjadi duta satu produk kurus.Enot mula kurus tapi selepas itu Enot susah nak maintain untuk terus kurus sehinggalah beliau terjumpa dengan Lemonex.Sejak Enot mengamalkan Lemonex,dikhabarkan berat badannya semakin turun dan semakin mudah untuk kurus.Makin cantik pula tu.Yelah detox kan..toksin-toksin pun keluar habis.

Sehinggalah kini,Enot masih mengamalkan Lemonex dan sekaligus menjadi ejen lemonex.Alhamdulillah doakan Enot semakin kurus,semakin sihat dan semakin berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.Aamin.

Anda nak kurus macam Enot?

This site is protected by wp-copyrightpro.com