fbpx

Alhamdulillah,sambutan terhadap Lemonex – Detox dan Pembakar Lemak No.1 Malaysia sangat-sangat mengujakan.Sejak ia dilancarkan tak putus-putus order yang kami terima dan ‘repeat orders’ sangat-sangat tinggi.Ini bermakna Lemonex sangat sesuai dan berkesan sebagai detox dan pembakar lemak.

 

Oleh itu,kami di LEMONEX.MY ingin buka peluang kepada anda di luar sana yang tnak jadi team kami.Kita kurus sama-sama,kita buat duit sama-sama.InshaaAllah.

KENAPA ANDA PERLU JOIN TEAM LEMONEX.MY?

Konsep yang kami amalkan mudah sahaja.Kami nak orang ramai dapat servis yang terbaik dan mudah untuk mendapatkan Lemonex mereka.Oleh itu,kami perlukan beberapa orang yang nak join team kami yang sudah semestinya perlu ada komitmen yang tinggi dan bertanggungjawab.Oleh itu,ini kemudahan-kemudahan yang kami sediakan untuk anda yang jadi Team Lemonex.MY.

1.Nama,nombor telefon anda akan disiarkan di website dan semua iklan-iklan kami. 

Sepertimana yang anda semua tahu,Lemonex.My sememang di ranking No.1 Google dan mendapat traffic yang sangat tinggi untuk mereka yang nak detox dan nak kurus.Jadi,jika nama dan nombor disenaraikan sebagai ejen atau team kami,lebih mudah untuk ada dikenali dan pelanggan boleh terus hubungi dan dapatkan Lemonex dari anda. (contoh: klik sini)

Kami juga aktif di medium-medium media social lain seperti Facebook,Instagram,Youtube dan lain-lain.Semestinya Lemonex.My sudah dikenali ramai dan berpengaruh dalam perniagaan lemonex ini.

2.Lemonex.My sangat berpengalaman dan merupakan antara pembekal dan pengedar utama Lemonex.

Alhamdulillah,kami dah berpengalaman lebih 10 tahun dalam menguruskan bisnes-bisnes online dan offline. Dan semenjak Lemonex ini dilancarkan juga,kami dah menjual ribuan botol dah.Kami sangat yakin dapat bantu anda untuk buat jualan dengan baik dan sekaligus menyelesaikan masalah-masalah yang timbul semasa ‘after sales service’.Kami juga direct dengan Kilang Bot Holdings.Jadi,stok-stok yang anda dapat sudah semestinya original dan direct terus dari kilang Bot Holdings.Segala permasalahan boleh dirujuk terus ke kilang dan urusan menjadi lebih mudah InshaaAllah.

3.Ada reward atau hadiah misteri 

Bagi mereka yang dapat capai target,Lemonex.My ada sediakan hadiah-hadiah yang menarik dan ohsem!

4.Komisen/Keuntungan tinggi

Komisen untuk setiap agen adalah 28%-43% dari harga jualan Lemonex. Wow! sangat tinggi!

5.Terlibat dalam setiap promosi dan direct support terus dengan pihak Lemonex.My

Anda akan dimasukkan ke dalam group support Lemonex.My. Disana kita aka bincangkan semuanya termasuklah teknik pemasaran,teknik close sales dan semua masalah tentang jualan akan dibincangkan di sana.InshaaAllah pihak Lemonex.My akan bertanggungjawab penuh dalam memastikan anda berjaya buat jualan dengan baik.

Setiap promosi dan free gift yang terlibat dalam setiap promosi Lemonex.My juga akan dibekalkan untuk setiap agen-agen.Yang paling best,anda juga boleh gunakan segala kemudahan yang ada contohnya,pembayaran melalui kad kredit yang di sediakan di website lemonex.my

ANDA BERMINAT?

TERUS WHATSAPP ‘NAK JADI EJEN LEMONEX’ ke 012-3377045

This site is protected by wp-copyrightpro.com